- 2 opakowania ŚNIEŻKI
- 200 zimnego mleka
- 250 g serka mascarpone
- 6 łyżek adwokata
- 3 łyżki wiórków kokosowych
- 1 łyżeczka kurkumy
- 1/2 laski wanilii
- 2 łyżeczki żelatyny
- 6 łyżeczek wrzącej wody
Kokosowy krem z adwokatem
Składniki:
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
wygląda cudownie ;d
OdpowiedzUsuńNiby piszesz, że zdrowo gotujesz, a tu jakieś Śnieżki, to już do zdrowego się nie zalicza. czytałam, że postanowiłaś napisać bloga, czy skończyłaś go już pisać, bo z tego jak napisałaś, właśnie to wynika.
OdpowiedzUsuńWszystko jest dla ludzi tylko z umiarem :)
UsuńCzy mozna nie dodawac adwokatu?
OdpowiedzUsuńMoim zdaniem właśnie ten adwokat powoduje,że ten deser smakuje tak jak smakuje :) bez niego deser będzie mdły...ale proszę spróbować bez i napisać, jaki jest.
OdpowiedzUsuń